Кількість
|
Вартість
|
||
|
У сухому вигляді чай має деревний аромат з тонкими нотами скоринки чорного хліба, але після першої протоки запах стає солодким, дерево-горіховим. Темний напій каштанового відтінку. Під час чаювання можна відчути м'який, збалансований та бархатистий смак з дерев'яно-горіховими нотками та приємною насолодою.
Міцний Шу Пуер підніме настрій, зігріє, наповнить енергією та зніме втому.
Рекомендації по заварюванню
- Для заварювання чаю слід використовувати фарфорову гайвань, чайник із пористої глини або скляний посуд.
- Пропорції чаю до води: 10г на 200 мл.
- Заливати водою 95-100 градусів.
- Перший раз залийте водою і через 2-3 секунди злийте напій у раковину, таким чином ви промиєте чайне листя.
- Ще раз залийте водою і за 20 секунд можна вживати напій.
- З кожним наступним заливання водою збільшуйте час заварювання на 10 - 20 секунд.
- Одна порція заварки здатна тримати свій аромат та смак до 7 і більше заварювань за одну чайну церемонію.