Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер Чайна реліквія - чорний чай, зібраний навесні зі стародавніх дерев в провінції Юньнань.
Сировина для даного напою виготовляється у знаменитому регіоні Менхай. Цей район відомий багатовіковими традиціями вирощування чаю, а також внеском у всесвітню популярність Пуеру. Тут він здобуває міцний та глибокий смак саме завдяки сприятливим кліматичним умовам та родючим ґрунтам.
У регіоні Менхай розташована чайна фабрика, заснована ще в 1940 році. Вона має логотип “大益”, який перекладається як “велика користь”, що підкреслює якість продукції. Протягом років існування виробництву вдалося заробити бездоганну репутацію. У 1970-х роках фахівці представили новий метод дозрівання Пуеру, який використовується по сьогодення та став найкращим способом виготовлення.
Вхід на територію фабрики Менхай
Фабрика дотримується принципу приготування "Тільки якісний та хороший чай."
![]() | ![]() |
Шу Пуер Чайна реліквія відомий своїм глибоким земляним смаком із солодкою ноткою та м’яким післясмаком, що сформувався в результаті багаторічної витримки. Легкий аромат деревини робить процес чаювання приємним та переносить у світ гірських плантацій.
Пресований чайний млинець упакований в презентабельну та красиву коробку. Підійде для подарунку друзям, близьким і колегам на свято та просто так в будній день. Коробка картонна та об’ємна. Чайний млинець легко фіксується всередині. Також коробку можна розмістити по подарунковому пакетику.
Як й інші сорти Пуеру, даний вид корисний для організму людини та має наступні властивості:
- покращує роботу серця та внормовує кров’яний тиск;
- підвищує продуктивність, допомагає краще концентруватися;
- збагачує клітини киснем та може усунути головний біль;
- поліпшує роботу травної системи та регулює обмін речовин;
- надає більше енергії, знімає напругу, заспокоює;
- при регулярному споживанні зміцнює імунітет.
Для того, щоб посмакувати Шу Пуер Чайна реліквія, слід дотримуватись інструкцій заварювання.
- Підготуйте потрібний посуд.
- Нагрійте воду до 90°C.
- Дотримуйтесь пропорції 4-5 г чаю на 200 мл води.
- Перший раз необхідно заварювати протягом 10 секунд та злити. Це потрібно для того, щоб промити та прогріти листя.
- Наступні заварювання збільшити до 15-20 секунд. Рекомендується кожного разу збільшувати час настоювання для кращого розкриття смаку.
Приємного чаювання!