Кількість
|
Вартість
|
||
|
Порційна нарізка дозволяє спробувати вишуканий іспанський делікатес і відчути його смак, аромат, унікальні текстурні якості та привабливий зовнішній вигляд. Тоненькі шматочки демонструють якою має бути ідеальна нарізка в'яленого свинячого окорока, для того щоб правильно оцінити делікатес.
Для виготовлення хамона потрібно багато часу та дотримання норм. Спочатку свині породи Серрано вирощуються на величезних за площею пасовищах на плоскогір'ї, що імітують природне середовище. Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі шляхом промивання, сушка, дозрівання протягом багатьох місяців (Bodega це близько 10-12 місяців). За цей час м'ясо зневоднюється та стає щільним, сало тане та робить м'язи соковитими.
Хамон має ніжний, дуже приємний і злегка солоний смак. Прекрасно поєднується в'ялене м'ясо з динею, грушею, яблуком і шароном, інжиром і солодким виноградом, полуницею, персиком. Серед найбільш підходящих напоїв можна виділити червоне вино, пиво і херес.
![]() |
Кулінарна довідка Іспанська традиція виробництва хамона Серрано сягає більш ніж двох тисячоліть, коли римляни контролювали більшу частину Іспанії. Але до 13 століття хамон подавали виключно королівським особам. Зараз іспанці з'їдають в середньому до 7 фунтів в'яленої шинки на рік. Зважаючи на важливість цього делікатесу в світі іспанської кулінарії, ми хотіли б порадувати вас автентичним вибухом смаків хамона Серрано Дюрок. |