Кількість
|
Вартість
|
||
|
До набору входять 13 сортів китайського чаю:
![]() |
Однокластений чай Monosilk Витримує більше 10 заварювань. |
![]() |
Чай з ароматом кориці та квітів Rock Valley. Листя піддається легкому обсмажуванню на вугіллі. Після вживання можна відчути солодкий післясмак. |
![]() |
Цзінь Цзюньмей Під час дегустації можна відчути медовий аромат і нотки османтусу. М'який та освіжаючий смак. |
![]() |
Те Гуань Інь Смак свіжий та м'який. Нотки орхідеї в ароматі. |
![]() |
Великий червоний халат Мідно-червоний напій. Довгий і солодкий присмак. |
![]() |
Чорний чай з Юньнань |
![]() |
Рідкісний чай Улун Я Ши Сян Фен Хуан Дань Цун "Аромат качиного посліду"
Аромат залишається навіть після десяти заварювань. |
![]() |
Дрібне насіння Чжен Шань Аромат квітів і меду. Можна відчути м'який та гладкий смак у роті. |
![]() |
Чай Шу Пуер
|
![]() |
Зелений чай Свіжий смак, який затримується муж губами і зубами. Тривалий аромат з нотками каштанів. |
![]() |
Білуочун
|
![]() |
Жасминовий чай Натуральний квітковий аромат. На виробництві шар квітів і шар чаю повторюються 6 разів. |
![]() |
Старий нарцис Смак м'який та солодкий. |
Рекомендації щодо заварювання:
- 4-5г сухого чайного листя на 150-200 мл гарячої води (60-80 градусів - світлий улун, 80-90 градусів - темний улун);
- перша протока промиває і розкриває листочки, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.