Кількість
|
Вартість
|
||
|
До набору входять 13 сортів китайського чаю:
Зелений чай Улун Те Гуань Інь Xiang Tie Yun | |
Юньнань Пуер (м'який та солодкий) | |
Чай Розбире срібло | |
Червоний чай Улун Да Хун Пао Wuyi (Великий червоний халат) - просмажений на вогні з сильним ароматом | |
Темний Улун Шуй Сянь (Нарцис) - солодкий і освіжаючий | |
Альпійський зелений чай - свіжий смак | |
Жасминовий чай - свіжий і тривалий | |
Білий чай Шоу Мей | |
Червоний чай Чжень Шань Сяочжун | |
Зелений чай Білуочун - аромат прозорий і м'який | |
Червоний чай Цзінь Цзюнь Мей | |
Юньнань Дань Хун | |
Темний Улун Жоу Гуй (Кориця) |
Рекомендації щодо заварювання:
- 4-5г сухого чайного листя на 150-200 мл гарячої води (60-80 градусів - світлий улун, 80-90 градусів - темний улун);
- перша протока промиває і розкриває листочки, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.