Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон "Платинове копитце" – це одна з багатьох страв, які роблять Іспанію смачним кулінарним місцем. Цю шинку, виготовлену з м’яса білої свині – з її пікантним димним смаком і тонкими солодкими нотками, неймовірно легко кусати.
Сучасне виробництва в’яленого м’яса
Сучасні підприємства в Іспанії, такі як El Pozo, здатні відтворити традиційний метод обробки за допомогою сучасних технологій для збільшення обсягів виробництва, що включає висушування м’яса зі збереженням високих стандартів якості та однорідності. Різні підприємства використовують різні рецепти для свого хамона серрано. El Pozo орієнтований на задоволення потреб та бажань клієнтів харчуватися здоровою їжею. Тому їх хамон піддається мінімальній обробці, що включає соління, сушіння та в’ялення протягом мінімум 15 місяців в умовах та при температурі, що максимально адаптовані до природних. Це в’ялене м’ясо виготовляється за стародавнім родинним рецептом, що зберігається в секреті з 1954 року.
Особливості Хамона "Платинове копитце"
"Платинове копитце" від El Pozo має виразний смак. Його головна особливість полягає в тривалому періоді витримки, не менше 15 місяців, про що свідчить позначка Gran Reserva на етикетці товара. В процесі в’ялення м’ясо набуває солодких ноток, з легкою солоністю, насиченим смаком та приємним ароматом. Ніжно-рожеве м’ясо дуже смачне та щільне. Цей хамон можна додати до ваших улюблених страв, овочів, фруктів та сиру. Він є вишуканою закускою до пива або міцного вина.
![]() |
Переваги замовлення цілої ноги хамона Хамон представлений цілою ногою, загорнутий в захисну харчову плівку, що дозволить довго зберігати продукт свіжим у холодильнику або при кімнатній температурі до 22ᴼ. В’ялений окорок не вимагає попередньої кулінарної обробки та повністю готовий до вживання, тому ви можете одразу перейти до нарізки. Хамон – це найкраща їжа в Іспанії та далеко за її межами, про що свідчать міжнародний сертифікат якості та численні відгуки клієнтів у всьому світі. Завдяки відмінному м'ясу, однорідній консистенції, інтенсивному смаку і приємному аромату, хамон з білої породи свині Серрано вважається найблагороднішим м’ясом європейського рівня. Такого якісного та смачного м’яса не буває забагато, його хочеться їсти знову й знову. Відправлення постачається в картонній коробці для безпечного транспортування. Це чудова ідея для подарунку на будь-яке свято. |
![]() |
Салат з авокадо, хамоном і в’яленими томатами Інгредієнти на 2 порції:
Для заправки змішати:
Рукколу вимити, висушити і викласти на тарілки. Додати хамон, брі, в'ялені томати та авокадо. Змішати окремо всі індредієнти соусу, заправити та подавати на стіл. |
![]() |
Про виробника
|