Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кедровий горіх – це насіння кедрової сосни. Вони досить маленькі, схожі на зерна граната. Кедрові горішки мають колір від біло-жовтого до кольору пряженого молока. Смак у них яскравий, горіховий, насичений і дуже приємний.
В кедрових горіхах багато вітамінів: В1, В2, Е, РР. Також є корисні мікроелементи, як мідь, магній, йод, фосфор, бор, цинк, залізо, і інші. Жири у кедрових горіхах є здоровими ненасиченими жирними кислотами, зокрема омега-3 та омега-6 жирні кислоти. Ці жирні кислоти важливі для здоров'я серця та мозку. А триптофан допоможе заснути – достатньо лише кількох ядер перед сном. Грубі харчові волокна налагодять функціонування шлунково-кишкового тракту.
Їх часто додають в різні страви для додання особливого смаку, а також для декору. Вони також добре смакують з медом та фруктами. Горішки можна додавати у мюслі, йогурти чи каші, що зробить ваш сніданок смачним та корисним. Вони також додають цікавого смаку свіжим салатам.