Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанський хамон - це сиров'ялене свиняче мармурове м'ясо, яке має складний смак і м’яку солоність. Саме смакові особливості роблять хамон одним із найпопулярніших закусок у світі. М'ясна нарізка зазвичай подається дуже тонкими скибочками.
Вирощування тварин ретельно контролюється, а процес приготування досить довготривалий. Свині породи Серрано ростуть на величезних за площею пасовищах на плоскогір'ї, що імітують природне середовище, тому таку продукцію називають «гірським хамоном». Продукт має світле забарвлення копита та шкури.
Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі шляхом промивання, сушка, дозрівання. Помітка Резерва означає, що свиняча ніжка після засолення дозрівала близько 14 місяців.
Компанія Espana заснована у 1986 році і стала сімейним бізнесом. На початку площа приміщення була 600 м2, сьогодні ж вона понад 30 000 м2. У 2009 році компанія розпочала експорт, відтоді продукція реалізується в 70 країнах. Espana - це один з найуспішніших брендів серед виробників в'яленого м'яса. Продукція відповідає стандартам якості BRC і IFS на європейському рівні.