Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанська оливкова олія Monterico Aceite de Oliva Vergine Extra виготовляється з найкращих оливок, які ретельно відбираються та перевіряються на наявність будь-яких дефектів та пошкоджень. Олія першого холодного віджиму є найбільш корисною, тому що зберігає всі вітаміни та мінерали.
Користь оливкової олії
Оливкова олія – це один із найкорисніших рослинних жирів, багатий на мононенасичені жирні кислоти (омега-9), антиоксиданти та вітаміни. Вона допомагає знизити рівень "поганого" холестерину (LDL) та підвищити "хороший" (HDL), що сприяє здоров’ю серця.
Олія містить вітаміни E та K, які мають антиоксидантні властивості, уповільнюють старіння клітин та покращують стан шкіри. Вона також має протизапальні властивості, зміцнює імунітет і може допомагати знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Оливкова олія покращує травлення, сприяє засвоєнню корисних речовин і підтримує нормальну роботу шлунково-кишкового тракту. Регулярне вживання сприяє зниженню ризику діабету та ожиріння, завдяки своєму позитивному впливу на обмін речовин.
![]() |
З чим використовувати оливкову олію?
Оливкова олія широко використовується в кулінарії. Вона ідеально підходить для салатів, соусів (зокрема, песто та вінегрет), маринадів, пасти, риби, м’яса та овочів.
Extra Virgin оливкова олія чудова для заправки страв без термічної обробки, адже зберігає всі корисні властивості. Її можна додавати в супи, брускети, сири, хумус та інші холодні закуски.
Оливкова олія використовується для смаження (особливо варіанти з вищою точкою димлення), приготування запечених страв та навіть у випічці, де замінює вершкове масло. |