Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер – міцний, корисний та дуже смачний темний чай для щоденного споживання. Зібраний він дбайливими руками мешканців високогірних повітів у провінції Юньнань. Саме там, на півдні Китаю, зосереджені чайні плантації зі стародавніми деревами, з яких отримують найкращу сировину для пуерів. Після збору листя ретельно відбирається, висушується та проходить складний технологічний процес ферментації під наглядом найкращих чайних майстрів цього регіону. Особливість цього чаю полягає у поєднанні класичного Шу Пуера з листочками клейкого рису, які спресовуються разом у маленьку точу.
Шу Пуер славиться не тільки своїм смаком, але й цілющими властивостями. Його прирівнюють до «живого чаю», який при регулярному споживанні допомагає тримати розум і тіло в чистоті, менше метушитися, підтримує у балансі функціонування внутрішніх органів та нервової системи. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестери н, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму.
Шу Пуер з клейким рисом - приємне поєднання смаку і гірчинки темного китайського чаю з насиченим та лаконічним присмаком клейкого рису. Він розкривається поступово, починаючи свій шлях з ноток землянистості, але перед піковою точкою починає розкриватися клейкий рис, блокуючи гіркоту та смолянистість Шу Пуера.
Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує 6-7 проток, потім стає слабшим.