Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики
Вид | чай |
---|---|
Вид чаю | чорний |
Тип чаю | порційний, пресований |
Сорт чаю | Шу Пуер (чорний) |
Походження чаю | Юньнань |
Добавки | без добавок |
Особливість | витриманий, моно/один вид |
Кількість | 5 |
Форма | міні точа |
Рік | 2003 |
Вага | 7 г |
Фасовка | набір |
Країна виробник | Китай |
Схожі товари | чай Шу Пуер |
Після настоювання виходить насичений напій темно-коричневого відтінку з глибокими тонами. Відразу можна відчути насичений та незвичайний аромат з нотами деревини та грибів, іноді відчувається запах чистого хвойного лісу. Смак настою з відтінками горіха макадамія і прянощів, а післясмак - приємний та не гіркий.
Після першого ж ковтка можна відчути приплив енергії, яка рознесеться по всьому тілу за лічені хвилини. Не поспішайте: цей шляхетний напій слід пити неквапливо. Шу Пуер знімить дратівливість, влітку вгамує спрагу, а взимку зігріє.
Якщо ви хочете зміцнити свій організм, захистити його від вірусних захворювань і різних недуг - тоді китайський високоякісний чай варто вживати регулярно.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- порцію заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.
Порційний чай зручно брати з собою на роботу, на природу, в поїздки та куди завгодно. Дуже зручна фасовка 1 шт розрахована на одне чаювання. Простота і зручність заварювання: можна заварювати в чашці, термосі, чайнику або в гайвані так само можна зварити.
Після першого ж ковтка можна відчути приплив енергії, яка рознесеться по всьому тілу за лічені хвилини. Не поспішайте: цей шляхетний напій слід пити неквапливо. Шу Пуер знімить дратівливість, влітку вгамує спрагу, а взимку зігріє.
Якщо ви хочете зміцнити свій організм, захистити його від вірусних захворювань і різних недуг - тоді китайський високоякісний чай варто вживати регулярно.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- порцію заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.
Порційний чай зручно брати з собою на роботу, на природу, в поїздки та куди завгодно. Дуже зручна фасовка 1 шт розрахована на одне чаювання. Простота і зручність заварювання: можна заварювати в чашці, термосі, чайнику або в гайвані так само можна зварити.
Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.
«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).
Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.
Відправка на таксі по Києву.
- через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
- безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
- наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
- готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).
Мінімальна сума замовлення - 399 грн.
У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.