Кількість
|
Вартість
|
||
|
У сухому вигляді чай виділяє стриманий аромат з пряними та копченими нотами. Настій темно-янтарного кольору. Післясмак солодкуватий, тривалий і стійкий, що зберігається до 10-13 проток.
Корисні властивості:
- покращує життєву енергію та метаболізм;
- зміцнює імунітет;
- стабілізує роботу травлення;
- знижує утворення «поганого» холестерину;
- дарує бадьорість та енергію;
- зменшує масу тіла та відсоток абдомінального жиру.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати порцію чаю 8-15 г водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її треба злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.