Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний китайський чай Шу Пуер "Золотий бутон древнього дерева" виготовлялось в 2014 році в місті Куньмін, провінція Юньнань. Сировина (велика кількість бруньок, а також листи середнього розміру) збиралась з древніх чайних дерев, які мають більш тривалу історію та багату ароматичну палітру. Після чого чайні листя піддавали особливому процесу ферментації та постферментації, що в результаті надає чаю особливого смаку, аромату та кольору.
Напис на упаковці говорить "Чай, лише коли занурюється і спливає, звільняє свій власний аромат. Так само, тільки пройшовши через безліч труднощів і перешкод, життя розкриває свій прихований запах, надихаючи справжню есенцію життя."
Аромат сухого чаю суворий та спокійний, а після заварювання стає щільний, чистий, пряно-ягідний, з легкими штрихами кори та лісового горіха. Під час чайної церемонії можна відчути об'ємний та збалансований смак, в якому розкриваються відтінки темного шоколаду, прянощів, горіхів та деревини, з приємними нюансами ягід та сухофруктів. Післясмак обволікаючий, теплий, з приємною насолодою і легкою кислинкою.
Цей чай сприяє досягненню балансу між думками та тілом. Він допомагає зняти втому та сонливість, надаючи відчуття легкості та бадьорості. Одночасно чай "Золотий бутон древнього дерева" сприяє створенню внутрішньої гармонії, приносячи відчуття спокою та благополуччя.
Заварювання протокою:
- Посуд із пористої глини або фарфор з товстими стінками.
- Вода з температурою 95-98 градусів.
- Співвідношення 5-6 г заварки на 100мл води.
- Заварювати короткими протоками по 5-15 секунд із поступовим збільшенням часу на 10-15 секунд.
- Смак зберігається протягом 6-8 проток.