Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як й інші сорти Пуеру, даний вид корисний для організму людини та має наступні властивості:
- покращує роботу серця та внормовує кров’яний тиск;
- підвищує продуктивність, допомагає краще концентруватися;
- збагачує клітини киснем та може усунути головний біль;
- поліпшує роботу травної системи та регулює обмін речовин;
- надає більше енергії, знімає напругу, заспокоює;
- при регулярному споживанні зміцнює імунітет.
Для того, щоб посмакувати Шу Пуер, слід дотримуватись інструкцій заварювання.
- Підготуйте потрібний посуд.
- Нагрійте воду до 90°C.
- Дотримуйтесь пропорції 4-5 г чаю на 200 мл води.
- Перший раз необхідно заварювати протягом 10 секунд та злити. Це потрібно для того, щоб промити та прогріти листя.
- Наступні заварювання збільшити до 15-20 секунд. Рекомендується кожного разу збільшувати час настоювання для кращого розкриття смаку.