Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чай Пуер "Золотий бутон" відрізняється чудовим смаком та ароматом. У виробництві використано чисту добірну сировину з великою кількістю золотистих бруньок. Пресований моночай без будь-яких добавок. Смак "віддаватиме" молочним шоколадом із присутністю деревини, крім того, у ньому будуть навіть камфорні та горіхові нотки.
Технологія дозволяє за короткий час отримати готову до вживання заварку. Якщо тримати заварку довго, чай вийде гірким. Якісний пуер дозволяється заварювати до 10 разів.
Метод настоювання:
- закип'ятити воду до 95-100 °C;
- пропорція 5 г на 300-500 мл рідини;
- листя промити окропом (злити через 5 сек);
- настоювати близько 10-15 хвилин.
Перед заварюванням бажано дрібно покришити, щоб чай швидше заварився.
Метод заварювання:
- довести воду до кипіння 100 °C;
- пропорція 10 г на 1-1.5 л;
- варити 2 хвилини.
Для варіння використовувати будь-який жароміцний посуд.
При правильному вживанні з'являється такий ефект:
- збільшення працездатності;
- заспокоювання;
- підвищення концентрації;
- покращення травлення;
- стимуляція мозкової діяльності.