Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер "Золотий бутон" – міцний, витриманий та ароматний напій для щоденного чаювання і зустрічі з друзями. Це один з найкращих смаків. Особливо ціниться любителями класичного чорного китайського чаю. Сировина для майбутнього напою зібрана у 2011 році в провінції Юньнань, яку вважають батьківщиною пуерів. Вдало поєднаний купаж із молодого чайного листя з додаванням великої кількості золотистих тіпсів (чайних бруньок), а також традиційний підхід у виробництві дозволили досягнути ідеального балансу смаку та якості. Після виготовлення чай для зручності був сформований у щільний млинець.
Суха заварка має ніжний, пряно-деревний аромат з нотками лісового горіха та сухофруктів. У приготованому вигляді чай пахне сушеними ягодами, солодкими пряними травами та деревною корою. Шу Пуер має насичений та густий смак, з нотками шоколаду, горіхів та родзинок. Доповнюється оксамитово-солодким післясмаком з легкою ягідною кислинкою. Чай має красивий темно-бурштиновий колір, який при міцному заварюванні набуває темного нафтового відтінку.
Технологія дозволяє за короткий час отримати готову до вживання заварку. Якщо тримати заварку довго, чай вийде гірким. Якісний пуер дозволяється заварювати до 10 разів.
Метод настоювання:
- закип'ятити воду до 95-100 °C;
- пропорція 5 г на 300-500 мл рідини;
- листя промити окропом (злити через 5 сек);
- настоювати близько 10-15 хвилин.
Перед заварюванням бажано дрібно покришити, щоб чай швидше заварився.
Метод заварювання:
- довести воду до кипіння 100 °C;
- пропорція 10 г на 1-1.5 л;
- варити 2 хвилини.
Для варіння використовувати будь-який жароміцний посуд.
При правильному вживанні з'являється такий ефект:
- збільшення працездатності;
- заспокоювання;
- підвищення концентрації;
- покращення травлення;
- стимуляція мозкової діяльності.