|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Вино виготовляється сімейною компанією Agricola Gian Piero Marrone, яка вже чотири покоління займається виноробством у регіоні Ланге, П'ємонт.
Дегустаційні характеристики
![]() |
Сорт винограду: Барбера. |
![]() |
Регіон виготовлення: П'ємонт, Італія. |
![]() |
Забарвлення: насичений рубіновий. |
![]() |
Аромат: Солодкуваті тони лісових ягід, фруктового джему, черносливу, вишні та сливи, у поєднанні з м’якими нотами дуба, спецій і перцю. |
![]() |
Смак: Сухий, з добре збалансованою кислотністю та танінністю, з нотами ягід, фруктів і спецій. |
![]() |
Температура подачі: 16–18 °C. |
![]() |
Гастрономічні поєднання: м'ясо, дичина, м'ясне рагу, сири. |
![]() |
Про виробника
Бренд Marrone — це сімейна виноробня з регіону Ланґе (Langhe), П'ємонт, Італія, з понад столітньою історією. Заснована в 1887 році, вона вже в четвертому поколінні керується родиною Марроне. Виноробня спеціалізується на автохтонних сортах винограду, таких як Неббіоло, Барбера, Дольчетто та Арнеїс, створюючи вина з найвищими італійськими класифікаціями — DOC та DOCG. Marrone славиться уважним ставленням до терруару та органічним підходом у виноградарстві. Їхні вина, включно з Barolo DOCG та Langhe DOC, поєднують елегантність, глибину смаку та автентичність регіону. |








