Існує величезна кількість сортів оливок. Вони відрізняються за розміром загальним і окремо кісточки, відтінком, смаком і запахом, якісними характеристиками. Загалом можна відмітити, що чорні оливки на відміну від зелених мають більш тонкий, горіховий і фруктовий смак, в той час як зелені мають гіркуватий присмак. Сирими їх не вживають, лише вимочують і маринують, наприклад в розсолі з сіллю і спеціями, або ж консервують. Оливки та маслини використовують як з кісточкою, так і без. Зазвичай їх консервують в оцті, оливковій олії, у вині. Особливо варто виділити фаршировані ягоди (м'яким сиром, анчоусами, тунцем, перцем, горіхом і іншими інгредієнтами).
На
delikatto.com.ua можна обрати натуральні та високоякісні органічні маслини та оливки з Іспанії, Туречинні, Італії та інших країн Європи та світу. Смакуйте вишуканими делікатесами та відчувайте вибух смаку.
Елітні сорти сирів, ковбаси, шинка та хамон разом з великими іспанськими зеленими оливками створять гарні закуски та святкову атмосферу на столі.