Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це різновид столових оливок, які походять з регіону Андалусія в Іспанії. На відміну від інших сортів оливок, оливки гаспача варяться в суміші води, солі, оцту і спецій протягом декількох днів. Зелені оливки без кісточки маринуються в пікантному соусі Гаспача з додаванням різаної моркви, часнику, а також шматочків солодкого та гострого перцю. Іспанська закуска з насиченими смаками готова до вживання. Процес приготування в розчині оцту та спецій надає оливкам гаспача злегка кислуватий і пряний смак, а також гладку та соковиту текстуру. Приготування також допомагає усунути гіркуватий присмак, який іноді зустрічається в сирих оливках.
Суміш ідеальна як аперитив, а також може використовуватися для приготування гарячих страв та салатів.
![]() |
Про виробника
Bernal – це іспанський бренд, що спеціалізується на виробництві високоякісних оливок, оливкової олії та маринадів.
|