Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Ковбаси Фует

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити ковбаси Fuet в Україні

Сиров'ялені ковбаси фует традиційно виготовляються в Іспанії. В якості сировини використовують відбірну рублену свинину, до якої додається сало, сіль і спеції. Фаршем щільно набиваються тонкі кишки. Також фуети можуть покривати зверху травами, перцем, блогородною пліснявою. В'ялиться продукція кілька місяців в спеціальних приміщеннях з низьким рівнем вологості. Тонка та суха ковбаса має приємний аромат з грибними нотками. На зрізі має рожевий відтінок з дрібними кусочками шпіка.

Під час вибирання ковбаси фует на delikatto.com.ua зверніть також увагу на асортимент в розділі сирів. В'ялене м'ясо гарно поєднується як з м'якими, так і твердими дозрівшими сирами. Смакуйте нарізку з томатами, зеленю, хлібом, червоним сухим або напівсухим вином. Зверніть увагу - поверхню ковбаси не потрібно очищувати - все їстівне та корисне.

До складу делікатесу входять рублене м'ясо зі свинини, бекон, чорний перець, часник, сіль та інші спеції. Сумішшю наповнюється їстівна натуральна оболонка.

Поверхня делікатесу покрита білою скоринкою благородної плісняви. Вона утворюється під час в'яління продукту.
Після наповнення кишки фаршом, заготовки соляться та в'яляться при 15-18 градусах. Висушують ковбасу при невеликій вологості і ось так утворюється пліснява.

Біла їстівна пліснява на поверхні надає грибного аромату, який поєднується з нотками молока та м'ясним запахом продукту.

Після дозрівання на в'яленій ковбасі з'являється наліт білої їстівної плісняви. Очищати поверхню не потрібно. Шляхетна пліснява разом із пряними спеціями огортають продукт вишуканим ароматом з нотками грибів. Після видалення шкірки, делікатес втрачає частину свого особливого смаку.
Фует нарізають тонкими скибочками. Ця смачна ковбаска добре поєднується із сиром, червоним вином (сухим чи напівсухим), хлібом, зеленню, овочами. Часто з нею готують легкі закуски, або просто подають в якості м'ясної нарізки.

- канапе;
- рулет з лавашу;
- сендвічі;
- піца;
- паста;
- салат;
- крокети.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,