Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса Casademont Fuet готується зі свинини (156г на 100г продукту) до якої додається інжир (2,2%), сіль, часник і інші спеції. Сиров'ялений м'ясний делікатес має зовнішню оболонку вкриту благородною пліснявою. Оригінальна технологія приготування створює унікальне смакове поєднання в'яленого мяса, екзотичного фрукту та їстівної цвілі.
Ковбаса фует має насичений і пікантний смак, а також дуже апетитний аромат. Смачно на м'ясній тарілці, як інгредієнт для салатів, закусок, бутербродів. Рекомендується нарізати тонкими скибочками і подавати як вишукану закуску разом з овочами, оливками, сиром. Гарно смакує фует з соусами та джемами.