Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це той набір, що заполонить серденько і вразить невимовною приємністю кожну.
З першого погляду — ніби коробка цукерок: такий же ошатний, охайний і з ноткою очікування чогось чарівного. Але насправді всередині — цілий чайний букет 18-ти вишуканих смаків і ароматів. Ідеальний подарунок на день народження, подяку, річницю чи просто так.
Гарантовано, кожній любительці чаю такий ексклюзивний презент припаде до душі.
Цей напій у Китаї має назву Хуача, що перекладається як «напій із квітів». Сировину для нього зібрали на південно-західних територіях Китаю в провінції Юньнань під час весняного сезону. Набір містить 18 досконало сформованих кульок, виготовлених із великого чайного листя після ферментації та висушування. Кожну сферичну заготовку доповнює цільна квітка.
У набір входить 6 квіткових смаків:
- Яскрава півонія додає свіжості та легкої фруктовості. Шен із півонією стає яскравішим, з нотами соковитого нектару, трохи схожого на стиглий абрикос. Післясмак теплий, оксамитовий. Ця квітка — символ багатства, честі й краси.
- Тендітний жасмин дає легкий солодкувато-зелений відтінок і трохи прохолоди в післясмаку. М’який і витончений. Уособлення витонченості та чистоти.
- Самобутня лілія робить смак глибшим і загадковішим. Дає трав'янисті, навіть злегка пряні ноти з легким медовим відтінком. Знак гармонії та благополуччя.
- Жовта та біла хризантеми дуже популярні в поєднанні з Пуером у Китаї. Дають легку гірчинку й освіжають смак. Додають об’єм у настій. Вони є символами довголіття, мудрості та спокою.
- Загадкова троянда дає квіткову, іноді навіть деревно-солодку ноту, яка взаємодіє з Шеном тонко й вишукано. Троянда — втілення кохання.
Унікальна форма чаю
Спосіб скручування чайного листя у щільні, круглі кульки, схожі на очі або плоди лонгану (що китайською теж називається «драконове око»). Листя в’ялять або прогрівають (залежно від типу чаю), після чого вручну скручують у кульки. Потім сушать, щоб закріпити форму.
Як заварювати?
Дуже просто і легко. Краще це робити в скляному посуді, щоб побачити як квітка розкривається в ньому. Візьміть одну кульку і залийте гарячою водою (90–95°C) в посудину 150-250 мл. Злийте перший настій за 5–10 секунд. Далі заварюйте 15–25 секунд, поступово збільшуючи час. Якщо квітка не розкривається — обережно розпушіть після 2–3 проливів.