Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський білий чай Шен Пуер Бай Му Дань (білий піон) доступний у формі спресованого млинця. Юньнанскі чайні листя збираються на плантаціях Куньмина. Виробництво: 2020 рік. Листя збирається тільки вручну і тільки рано вранці, після чого сировина відразу ж розкладається для сушіння під променями прямого сонця, але час від часу воно переноситься в тінь під навіси для "м'якого" в’ялення. Чайні листя пресуються в круглі невеликі млинці і остаточно досушуються в місцевих печах в дуже м'якому температурному режимі.
Прозорий настій середньої щільності має бурштиновий відтінок. Смакуючи напій можна відчути аромат кураги, меду та кориці. М'який та легкий смак з солодкістю абрикоса та кислинкою цитрусових, а в післясмаку насолоджуйтесь свіжістю м'яти.
Температура води під час заварювання має бути 75-85 градусів. Один із способів настоювання: 1г на 100мл рідини витримувати 5 хвилин.
Протокою: 3-4 г на 100 мл, настоювати 20-30 сек, кожний наступний пролив на 20 сек довше.
Після завершення збору вся сировина проходить найменшу обробку, що забезпечує цілком природний зовнішній вигляд, а також колір, і максимум всіх корисних для нашого тіла речовин. Натуральний крупнолистовий моночай Бай Мудань (Пай Му Тан) надає розслаблюючий ефект.