Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високосортний неферментований чай формується із двох верхівкових молодих і незрілих листків та чайної бруньки. Висушуються на відкритому повітрі та природному сонці без скручування та практично без окислення.
Порційний чай можна заварювати 4-6 разів. Перше настоювання - 30 сек, кожне наступне на кілька секунд довше. Одна порція розрахована на 200 мл води з температурою 75-90 градусів.
Корисні властивості
- Покращує згортання крові та загоєння ран.
- Зміцнює імунітет, підвищуючи опірність організму до інфекційних захворювань.
- Використовується у комплексній терапії при лікуванні тромбофлебіту.
- Стабілізує тиск.
- Знижує рівень холестерину у крові.
- При регулярному споживанні сприяє зниженню ваги, оскільки адсорбує токсини та жири.
- Чистить печінку та нирки.
Як і будь-який білий чай має високий вміст корисних речовин, тому що не схильний до високотемпературної обробки. У складі вітамін С, вітаміни групи В, амінокислоти, мікроелементи.