Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- порцію заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.
Порційний чай зручно брати з собою на роботу, на природу, в поїздки та куди завгодно. Дуже зручна фасовка 1 шт розрахована на одне чаювання. Простота і зручність заварювання: можна заварювати в чашці, термосі, чайнику або в гайвані так само можна зварити.