Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер Chenpi – дуже ароматний та смачний напій для чайних церемоній, частування гостей та просто щоденної насолоди. Чай зроблений із крупнолистової юньнаньської сировини з додаванням ароматних скоринок китайського мандарина Чень Пі. Пуер зібраний та перероблений на фабриці у повіті Менхай за класичною технологією. Після завершення процесу ферментації сировина пресується у невеликі порційні точі, в яких шкірка семирічного мандарину поєднана із добірним стиглим чаєм п'ятирічної витримки.
Chenpi Pu'er допомагає зняти стрес, нормалізує сон, травлення. Корисний для обміну речовин, роботи серцево-судинної системи. Освіжає колір обличчя та порожнину рота. У складі пуеру органічно чистий мандарин, який вирощували без використання хімікатів. Настій проганяє сонливість та апатію, покращує настрій, заряджає енергією на цілий день.
У сухому вигляді аромат зважений, спокійний. У прогрітому чайнику розкривається потужно, з'являється об'єм і посилюється цитрусова нотка. В ароматі завареного чаю відчувається трохи соснової деревини, зовсім небагато. Цедра не гірчить, дуже приємно проявляється у післясмаку.
Рекомендуємо заварювати чорний Пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Використовувати 10 г сухої заварки на 200 мл рідини. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує до 7 заварювань протоками, потім стає слабшим.