Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чай Дянь Хун насичений, з оригінальним характером та оксамитовим смаком. Він має ніжні ноти карамелі та свіжозібраних польових квітів. Аромат представляє собою насичені ноти свіжого медового збору.
Можна вживати китайський чай як уранці, і у вечірній час доби. Не варто пити його як сніданок натще: у вас можуть виникнути проблеми з травленням. До його складу входять корисні антиоксиданти, і він може захистити вас від багатьох ракових захворювань. Напій здатний активно спалювати жирові клітини та відновлювати здорове функціонування кишечника.
Заварювати можна різними способами. Наприклад:
- чайні листя спочатку необхідно промити гарячою водою. Для цього необхідно залити чай окропом і через кілька секунд злити;
- 5-7 г заварки заливаємо 150 мл води з температурою 80-90 градусів;
- заварювати від 30 секунд до 2 хвилин (залежно від бажаної міцності напою);
- чай можна заварювати до 5-6 разів, але при кожному наступному настоюванні час потрібно збільшувати на 10-30 сек;
- пити пуер потрібно лише свіжим.
Порційний чай зручно брати з собою на роботу, на природу, в поїздки та куди завгодно. Дуже зручна фасовка 1 шт розрахована на одне чаювання. Простота і зручність заварювання: можна заварювати в чашці, термосі, чайнику або в гайвані так само можна зварити.