Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ексклюзивний Шу Пуер з неперевершеним смаком стане чудовим подарунком для любителів цього напою. Чай був названий «Мусульманин» через те, що його почали виробляти представники мануфактурної сім’ї Дян Сян. Вони належали до мусульманської общини у провінції Юньнань. У цьому південно-китайському регіоні ростуть найбільші плантації старих дерев, з яких виробляють Пуер. Сировина для нього збиралася на пагорбах відомих гір І У, розташованих на півночі повіту Мен Ла. Тому чай, виготовлений в цьому краї, наділений особливою силою Ча Ци, яку він перейняв у первозданної енергії гір. Часто напій порівнювали з хорошим вином, яке, як відомо, мусульманам вживати заборонено. Ось так був створений купаж, що став альтернативою міцного алкоголю.
Темний Пуер за властивостями не схожий на звичайний чорний чай. Його порівнюють за міцністю з коньяком, який перед вживанням прийнято вистоювати. І чим довший термін зберігання, тим кориснішим, ціннішим та смачнішим він стає. Напій має 13 років витримки. До складу входять антиоксидантні та дубильні властивості, які сприяють очищенню організму від токсинів. Терпкий чай допомагає процесу травлення та виробленню жовчі, а ще якісно переварити навіть важку та жирну їжу. Якщо випити чашечку перед їдою, то він надає відчуття ситості, чудово вгамовує голод. У теплому вигляді допомагає впоратися з перегрівом, рятує від спеки.
Зібрана для процесу ферментації сировина Шу Пуеру спеціально зберігається у приміщеннях з високою вологістю та температурою повітря. Саме тому сухий чайний лист має аромат «осінньої прілості». Смак доволі непростий та багатогранний, одночасно і солодкий, і терпкий. Має пряні нотки з деревним післясмаком.
Щоб напій смакував по-справжньому та розкрилися всі його якості, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати пуер проливами, використовуючи гайван або спеціальний чайник. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Першу заварку злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу Пуер більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити чай через 30 хвилин після їди.