Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид сир
Вид сиру Брюност
Тип сиру напівтвердий
Вид молока козячий
Вага 250 г
Фасовка пачка
Країна виробник Норвегія
Схожі товари сир з козячого молока

Сир Брюност Гудбрандсдален Tine Brunost норвежський карамельний 250г

Артикул id_112
В наявності
244.00 грн/уп.
359.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Сир Брюност - це особливий норвезький сорт, який має коричневий колір. Виготовляється з козячого молока, коров'ячих вершків і сироватки. Кінцевий продукт має смак карамелі з солоним відтінком, легкою кислинкою та пікантною гостротою, а також довгим післясмаком.
Brunost Gudbrandsdalen гарно поєднується з кавою, какао та іншими напоями. Чудово смакує з полуницею та малиною, мармеладом, крекерами, тостами та пшеничним хлібом. Можна додавати до страв з лосося, м'яса та фондю. Також сир використовують для приготування соусів. Ось декілька ідей на різноманітні страви з використанням Сиру Брюност:
- Сирний соус для м'ясних страв - розітріть Брюност з молоком або вершками, додайте трохи гірчиці, перцю та інших приправ за смаком. Цей соус ідеально підходить до запеченого свинини або курки.
- Грильований сир - наріжте його товстими кружечками і покладіть на гриль або на гарячу сковороду до золотистого кольору. Подається з фруктами або грінками.
- Сирний десерт - розтопіть Брюност разом з вершками та додайте трохи цукру за смаком. Подається з фруктами, тортом або морозивом.
- Гарячий сирний сендвіч - наріжте Брюност та покладіть на хліб разом з шинкою, наприклад. Запікайте в духовці до того часу, поки сир не розтане.
- Рулет - змішайте Брюност з крем-сиром, додайте нарізану зелень та горіхи, покладіть на лист філі, лаваш чи млинці і скрутіть у рулет. Запікайте в духовці до золотистого кольору.
- Кекси - додайте нарізаний Брюност до тіста для кексів разом з нарізаною сухофруктами або горіхами.
Інші ідеї включають суп, різотто та гарнір. Брюност можна використовувати в будь-якому блюді, яке потребує солодкуватого смаку та гладенької текстури сиру.

Незвичайний яскравий солодко - солений смак, дуже смакує до кави, один з моїх улюблених сирів
Відповісти
Добрий день! Хотіла б спробувати цей сир. Але можна фото етикетки, цікавить бжу, жирність, склад.
Відповісти
Замовила вперше і замовила відразу 2 однакових сири. Замовила без вагань бо була в Норвегії і довіряю їхній молочній промисловості. По друге, хотілося порадувати і здивувати родину))))) Вийшло! Всі в захваті. Не знала, що живу з гурманами 😂
Відповісти
Дуже смакує до кави)
Відповісти
Один з моїх улюблених сирів. Знайома з ним багато років, і якщо десь побачу- обов'язково купую , бо в наших магазинах його важко знайти.
Чудовий варіант на сніданок до кави або чаю.
Солоденький, карамельно-вершковий, солоність теж присутня. Яскравий і цікавий смак. Для гурманів!
Відповісти
Ще 5 коментарів
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.