Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Arroyo Jamon Serrano Gourmet виготовляється зі стегна з задньої ноги свині білої породи. Процес приготування досить довгий і становить кілька етапів, все це робиться для того, щоб окіст отримав винятковий смак і аромат. Серрано практично не містить холестерину, а його жир за складом схожий на оливкову олію. Відрізняється гарною текстурою, легкою мармуровістю, теплим червоним кольором та глибоким ароматом шинки.
Хамон є національною стравою в Іспанії і популярними продуктом у багатьох інших країнах. Будь-яке іспанське свято не обходиться без цього делікатесу, найчастіше його подають в нарізаному вигляді або додають в інші страви. Хамон чудово поєднується з червоним вином, оскільки даний напій розкриває витончені нотки в'яленого м'яса. Шматочки хамона буквально тануть у роті, а ще вони мають надзвичайно апетитний аромат.
Нарізка фасується в практичні вакуумні упаковки.
Продуктивна ефективність
Обидва заводи відповідають усім інструкціям, дозволам і сертифікатам, які вимагаються ЄС. І вони додали такі сертифікати, як IFS, BRC та ISO. |
Про виробника Виробник розпочав свою роботу в 1947 році. Це 100% традиційна сімейна компанія. Передові технології і ефективність виробництва - є важливими принципами. А кінцева мета Jamones Arroyo полягає в тому, щоб така сировина, як високоякісна шинка, яка піддається ланцюжку процесів, не втрачала своїх природних якостей. Сьогодні продукція цього бренду експортується в більш ніж 30 країн. |