Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарячий шоколад Torras виготовляється на основі високоякісних какао бобів (25%), до яких додається цукор та інші додаткові компоненти. Продукт з низьким вмістом жиру. Без глютену. Суміш містить велику кількість клітковини (6%).
Це саме той заспокійливий шоколадний напій, який ми всі любимо пити у найхолодніші дні. Гарячий шоколад Торрас створений для людей, які цінують натуральний смак і високу якість. Напій виходить солодкий, густий та поживний. Гарячий шоколад має незабутній смак і надає багато енергії та сил.
Спосіб приготування:
- 250 мл гарячого молока або води,
- додати 1 ст.л. (18-20 г) шоколаду,
- варити 5 хвилин для загустіння, постійно помішуючи.
Напій готовий до вживання!
![]() |
Цікаві факти
|
![]() |
Про виробника
Torras була заснована у 1890 році в Жироні, що робить її однією з найдавніших шоколадних компаній Іспанії. Вона розпочала свою діяльність як невелика фабрика, а сьогодні є відомим міжнародним брендом.
Torras – іспанський виробник шоколаду, відомий своїми інноваційними підходами та широким асортиментом продукції без цукру. Компанія стала однією з перших у Європі, хто почав виробляти шоколад для людей з особливими дієтичними потребами.
Асортимент Torras включає класичний чорний, молочний та білий шоколад, а також плитки з додаванням фруктів, горіхів, какао-крупки та суперфудів, таких як кіноа або асаї. Крім того, бренд виробляє органічний шоколад із сертифікованих екологічних інгредієнтів.
Хоча Torras – це іспанський бренд, його шоколад користується попитом у всьому світі. Продукція компанії експортується в понад 50 країн, включаючи США, Японію, Німеччину та Канаду. |