Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шен Пуер Чотири дракони - якісний, класичний та стиглий китайський чай, який сподобається кожному шанувальнику зелених напоїв. Він виготовлений із відбірного, крупного, молодого листя, з додаванням великої кількості нерозкритих бруньок. Сировина зібрана ранньою весною у 2017 році зі стародавніх дерев, яким понад 100 років. Локація збору - гірські схили в екологічно чистих районах провінції Юньнань, на півдні Китаю. Виробництво Пуеру відбувалося на чайному заводі у місті Куньмін. Висушені листочки чаю мають вигляд смужок, вони прозорі та блискучі.
Шен Пуер Чотири дракони запам’ятається своїм благородним смаком і неперевершеним ароматом. При заварюванні він дає кришталево-прозору та яскраву рідину світло-жовтого або золотистого кольору. Смак у Шену витончений, чистий, злегка трав’янистий, з деревними нотками та відтінками прянощів і квітів. Він має солодкий та освіжаючий післясмак, який здатний вгамувати спрагу влітку та зігріти в холодну пору року.
Відмінний Пуер на кожен день. Рекомендуємо цей чай також для тих, хто тільки-но починає свою подорож у світ китайського чаю, і особливо пуерів. Чистий напій швидко приводить у хороший тонус, додає енергії та покращує настрій. Китайський чай Шен Пуер дуже корисний, оскільки він:
- прискорює обмін речовин і метаболізм;
- покращує травлення;
- розщеплює жири та допомагає швидше позбуватись зайвої ваги;
- знижує рівень шкідливого холестерину;
- сприяє підвищенню еластичності судин;
- виводить токсини та шлаки з організму.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 4-7г заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 80-90 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.