Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шен Пуер “Королівські срібні ворсини” - класичний високоякісний китайський зелений чай, який відноситься до елітних сортів. Його особливо полюбляють жителі Піднебесної та знані чаємани по всьому світу. Китайці називають цей чай “запашний настій”. Виготовлений він із відбірної сировини, зібраної навесні 2013 року в окрузі Сішуанбаньна, що у провінції Юньнань. Виробником є відома чайна мануфактура Лінцан Іньхао, яка славиться своїми якісними пуерами. Особливою рисою Yín háo tuó wáng є наявність на всіх листочках сріблястих ворсинок. Він відноситься до слабоферментованих чаїв з мінімальною обробкою.
Однією із характеристик цього якісного елітного Шену є чистий та збалансований смак. Багатий чайний букет розкривається поступово, висуваючи на перше місце нотки компотних в’ялених фруктів, прянощів та карамелі. Післясмак тривалий, солодкуватий, з легкою кислинкою. Аромат чаю щільний, яскравий, із запахом сухих трав, вологого листя, в'яленої сливи та інжиру. Завершується відтінком зелених яблук, камфори та диму. Колір настою чистий, темного оливкового кольору, він грає багатьма відтінками.
Відмінний Пуер на кожен день. Рекомендуємо цей чай також для тих, хто тільки-но починає свою подорож у світ китайського чаю, і особливо пуерів. Чистий напій швидко приводить у хороший тонус, додає енергії та покращує настрій. Китайський чай Шен Пуер дуже корисний, оскільки він:
- прискорює обмін речовин і метаболізм;
- покращує травлення;
- розщеплює жири та допомагає швидше позбуватись зайвої ваги;
- знижує рівень шкідливого холестерину;
- сприяє підвищенню еластичності судин;
- виводить токсини та шлаки з організму.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 4-7г заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 80-90 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.