Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей Шен Пуер відноситься до зелених китайських чаїв преміум класу. Він виготовлений із високоякісної сировини, зібраної зі стародавніх дерев, яким понад 300 років. Локація збору чайного листя - недоторкані схили гори Па Ша в екологічно чистих районах провінції Юньнань, на півдні Китаю. Для хорошого Шену важливими є якість сировини і вік. Все це присутнє в чаю Sheng Jin Hui Gan Pa Sha. Крупне молоде листя вдало поєднується в купажі з певною кількістю сріблястих тіпсів, утворюючи бездоганний чайний букет. Для зручності транспортування та естетичного вигляду висушений лист пресують в акуратний млинець та упаковують в паперову обгортку.
В цьому Шені відчувається повна гармонія смаку і теплота аромату. Приготований настій пахне випічкою, манго та сухофруктами. Він має лимонний колір, який з кожним новим заварюванням може набувати яскравішого жовтого відтінку. Смак чаю свіжий, класичний, з приємними цитрусовими нотками і яблучними акцентами. Він в міру солодкий, має легку кислинку. З кожним додатковим роком витримки чай стає делікатнішим та смачнішим.
Відмінний Пуер на кожен день. Рекомендуємо цей чай також для тих, хто тільки-но починає свою подорож у світ китайського чаю, і особливо пуерів. Чистий напій швидко приводить у хороший тонус, додає енергії та покращує настрій. Китайський чай Шен Пуер дуже корисний, оскільки він:
- прискорює обмін речовин і метаболізм;
- покращує травлення;
- розщеплює жири та допомагає швидше позбуватись зайвої ваги;
- знижує рівень шкідливого холестерину;
- сприяє підвищенню еластичності судин;
- виводить токсини та шлаки з організму.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 4-7г заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 80-90 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.