Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер з трояндою - це класичний пресований чай у вигляді млинця з додаванням пелюстків квітів. Виготовляється з листя зрілого чайного дерева. Настій, як і всі Пуери, щільний та темний. В ароматі яскраво простежується троянда, але запах не нав'язливий. Смак змінюється з кожним новим заварюванням. Спочатку більше відчуваються нотки самого Пуера, його терпкість, а далі переважають нотки троянди, але вони не яскраво виражені, оскільки чай не містить ароматизаторів.
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- знімає стрес і нормалізує роботу нервової системи.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати 5-7г сухого чайного листя гарячою водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.