Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо ви фанат зеленого чаю, тоді точно зможете оцінити ось цей Шен Пуер. «Дикі сади гори Хе Кай» - справжня знахідка для любителів тонких ароматів. Сировина для майбутнього напою зібрана зі старих дерев на високогір’ї, в давніх та екологічно чистих садах південно-західного Китаю. Після ретельного відбору якісного чайного листя та бруньок, подальше виробництво відбувалося на чайній фабриці Юньцихао, що у провінції Юньнань. Висушений і прожарений за певною технологією лист спресовують у млинець середньої щільності. Суха заварка має приємний зелений колір усіх відтінків з білими вкрапленнями. Дуже часто чай із цих місць дарують шанованим і дорогим гостям.
Зелений чай «Дикі сади гори Хе Кай» дарує відчуття спокійного тонусу, повільно наповнює енергією, яка накопичується протягом усього дня. Пуер допомагає заспокоїтися, приводить в норму серцево-судинну систему. Допомагає привести до ладу нервову систему та покращує зір.
Неповторний смак та аромат напою розкривається поступово, надаючи можливість поринути в солодкі спогади та мрії. Хекай Пуер має насичений та приємний фруктово-медовий смак з трав’янистими нотками. Він достатньо щільний та легкий, має солодкуватий післясмак з ледь помітною терпкістю. Тонкий і тривалий аромат нагадує солодкий абрикос, екзотичний лічі, поступово додаючи неповторні нотки дині, меду, жасмину та ванілі.
Щоб повністю відчути всю неповторність напою, необхідно вміти його правильно заварювати. На 100-200 мл води, температурою 80-85 градусів використовують 2-4 г сухої заварки. У прогрітому глиняному чайнику, гайвані або скляному посуді спочатку промиваємо чай, заливши його окропом на 10 секунд та зливаємо рідину в раковину. Другий пролив витримуємо 10-15 секунд і розливаємо в чашки. Наступного разу поступово збільшуємо час заварювання на кілька секунд. Одну порцію можна готувати до 7 разів. Кожен новий пролив буде смакувати по-іншому, відкриваючи неповторні чайні нотки.