Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю порційний, пресований
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Походження чаю Юньнань
Добавки рис
Особливість зі старих дерев
Кількість 5
Форма міні точа
Вага 35 г
Фасовка набір
Країна виробник Китай
Схожі товари чай Шу Пуер

Чорний чай Шу Пуер зі стародавніх дерев з рисом міні точа 5шт по 7г, Китай

Артикул id_7541
В наявності
79.00 грн/набір
89.00 грн/набір
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
набір

Любителям класики пропонуємо спробувати ось такий набір порційного чорного Пуеру. Зібраний він дбайливими руками мешканців високогірних повітів у провінції Юньнань. Саме там, на півдні Китаю, зосереджені чайні плантації зі стародавніми деревами, з яких отримують найкращу сировину для пуерів. Після збору листя ретельно відбирається, висушується та проходить складний технологічний процес ферментації під наглядом найкращих чайних майстрів цього регіону. Коли сировина повністю готова, її формують у невеличкі порційні точі із додаванням клейкого рису.

Шу Пуер наділений багатьма корисними властивостями. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестерин, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму. Якщо вживати чай у теплому вигляді після важкої та жирної їжі, то можна відчути миттєве полегшення. Регулярне споживання покращує травлення, прискорює метаболізм, налагоджує правильну роботу всіх органів та систем. Гарно тонізує, проганяє сонливість, покращує працездатність.

Шу Пуер у формі точі поєднує в собі класику чорного чаю та специфічний рисовий аромат з яскравим землянистим відтінком. Він має насичений, теплий колір з темно-червоним відблиском. Смак напористий, густий та багатогранний. Гурманам у чашці з напоєм передається відгомін літньої спеки, аромат землі та деревної кори. Поступово розкриваються нотки горіхової шкірки, чорносливу та шоколаду. 

Щоб напій смакував по-справжньому, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Першу порцію заварки злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити його через 30 хвилин після їди.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.