Кількість
|
Вартість
|
||
|
Любителям класики пропонуємо спробувати ось такий набір порційного чорного Пуеру. Зібраний він дбайливими руками мешканців високогірних повітів у провінції Юньнань. Саме там, на півдні Китаю, зосереджені чайні плантації зі стародавніми деревами, з яких отримують найкращу сировину для пуерів. Після збору листя ретельно відбирається, висушується та проходить складний технологічний процес ферментації під наглядом найкращих чайних майстрів цього регіону. Коли сировина повністю готова, її формують у невеличкі порційні точі із додаванням клейкого рису.
Шу Пуер наділений багатьма корисними властивостями. Він очищає від токсинів, нейтралізує шкідливий холестерин, усуває бляшки на стінках судин. У складі напою велика кількість мікроелементів, які допомагають відновити водно-сольовий баланс організму. Якщо вживати чай у теплому вигляді після важкої та жирної їжі, то можна відчути миттєве полегшення. Регулярне споживання покращує травлення, прискорює метаболізм, налагоджує правильну роботу всіх органів та систем. Гарно тонізує, проганяє сонливість, покращує працездатність.
Шу Пуер у формі точі поєднує в собі класику чорного чаю та специфічний рисовий аромат з яскравим землянистим відтінком. Він має насичений, теплий колір з темно-червоним відблиском. Смак напористий, густий та багатогранний. Гурманам у чашці з напоєм передається відгомін літньої спеки, аромат землі та деревної кори. Поступово розкриваються нотки горіхової шкірки, чорносливу та шоколаду.
Щоб напій смакував по-справжньому, потрібно відповідально ставитися до процесу приготування. Рекомендуємо заварювати чорний пуер проливами, використовуючи китайську гайвань, спеціальний глиняний чайник або скляний посуд. Підготувати воду з температурою 95-100 градусів. Першу порцію заварки злити, а наступну витримати 20 секунд – чай готовий до вживання. Важливо не перетримувати Шу більше рекомендованого часу, щоб не зіпсувати смак гіркотою. Витримує кілька заварювань проливом. Найкраще засвоюється та максимально корисний, якщо пити його через 30 хвилин після їди.