Французький сир Грюйер EntreMont Gruyere виготовляється з коров’ячого молока. Витримуються головки у теплих підвалах щонайменше 4 місяці. Твердий пресований сир має невеликі дірочки та еластичну текстуру. Делікатес характеризується фруктовим смаком. Французький сир чудово смакує як самостійний продукт. Можна додавати під час різноманітних закусок, крем-супів, поленти, страв з м’яса, курки та овочів. Він ідеально тане під час приготування і сублімує ваші запіканки, макарони та тости. Сир використовується навіть під час випічки пісочного печива, мафінів, попкорну.
Вид: Грюйєр
Вид молока: коров'ячий
Тип: твердий
Жирність: 45%
Вага: 200 г
Країна виробник: Франція
Рекомендується спробувати
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту