Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий чай – справжня знахідка для любителів природнього смаку та аромату. Інша його назва – Бай Ча.
Білий чай завдяки мінімальній термічній обробці виділяється з поміж інших рекордною кількістю мікроелементів та антиоксидантів. Він має чудову властивість при вживанні зранку заряджати енергією, а надвечір – розслабляти. Напій прекрасно тонізує, зміцнює імунітет, відновлює психічну рівновагу, приводить до балансу емоції та свідомість. В охолодженому вигляді чудово вгамовує спрагу, усуває жар в тілі. Допомагає схуднути, добре спалює жирові тканини та нормалізує рівень цукру в крові.
Бай Ча – делікатний чай, тому потребує особливої ретельності в процесі приготування. Для заварювання підійде керамічний чайник, гайван або скляний посуд, який спочатку потрібно прогріти окропом. Далі необхідно додати суху заварку в розрахунку 5-8 г на 150-200 мл рідини. Температура води для перших трьох проливів має бути 75-85 градусів. Настоювати 30 секунд, або 3-4 цикли «дихання». З кожним наступним проливом слід збільшувати тривалість приготування до кількох хвилин, а температуру води до 100 градусів. Одну порцію чаю можна заварювати до 8-10 разів.