Кількість
|
Вартість
|
||
|
Карамелізований крем-оцет з хересом Vulpi Crema de vinagre al Jerez виготовляється на основі бальзамічного оцту, до якого додається біле кріплене вино. Не містить глютену.
Хересний оцтовий крем - це унікальна заправка виняткової якості. Суміш має інтенсивний аромат, збалансований смак, а також щільну та оксамитову консистенцію. Соус густий та більш тягучий.
Універсальний крем на основі бальзамічного оцту покращує смак їжі. Приправляйте ним салати, м'ясні, рибні та овочеві страви. Також додавайте бальзамічний крем-соус до заправок і м'ясних маринадів.
Компанія Vulpi займається виробництвом бальзамічних кремів, соусів і сиропів з 1983 року. Уся продукція відповідає сертифікату IFS FOOD, що є ознакою високої якості продуктів.
![]() |
Про виробника Vulpi – це компанія, яка займається виробництвом бальзамічних кремів, соусів і сиропів з 1983 року.
Продукція виготовляється згідно традиційних рецептів та з використанням натуральних інгредієнтів. У своїй прихильності до якості бренд має сертифікат IFS FOOD, що є підтвердженням якості наших продуктів і виробничих процесів.
|