Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний чай Шу Пуер виготовляється з чайного листя, яке збирається в провінції Юньнань на горі Бу Лань Шань (Буланшань). Для виробництва цього Пуеру використовується якісна сировина, зібрана до сходу сонця. Золотисті листочки - це наймолодші пагони, що дозріли за ніч, і вони додають особливий смак та аромат чаю.
Міцний чай пробуджує вашу свідомість своєю свіжістю. Напій подарує потужний та насичений смак, з тонами вершкової карамелі і тертого шоколаду. Його глибокий аромат нагадає лісову гущавину після дощу - свіжий, деревний і трохи терпкий.
Китайський натуральний чай здатний покращувати травлення й очистити організм. Шу Пуер пробуджує всі почуття і залишає незабутній смак і відчуття свіжості.
Технологія дозволяє за короткий час отримати готову до вживання заварку. Якщо тримати заварку довго, чай вийде гірким. Якісний пуер дозволяється заварювати до 10 разів.
Метод настоювання:
- закип'ятити воду до 95-100 °C;
- пропорція 5 г на 300-500 мл рідини;
- листя промити окропом (злити через 5 сек);
- настоювати близько 10-15 хвилин.
Перед заварюванням бажано дрібно покришити, щоб чай швидше заварився.
Метод заварювання:
- довести воду до кипіння 100 °C;
- пропорція 10 г на 1-1.5 л;
- варити 2 хвилини.
Для варіння використовувати будь-який жароміцний посуд.
При правильному вживанні з'являється такий ефект:
- збільшення працездатності;
- заспокоювання;
- підвищення концентрації;
- покращення травлення;
- стимуляція мозкової діяльності.