Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний чай Шай Хун (Аромат сонця) виготовляється на знаменитій фабриці HeChangXuan, яка спеціалізується на сортах Дянь Хун і Пуер. Але це не просто Дянь Хун, а різновид Шай Хун, що означає спеціальну обробку чайної сировини. Сировина збирається високо в горах, на плантаціях у провінції Юньнань. Процес виробництва включає змішану технологію виготовлення червоного чаю та пуеру. Крім відбірного чайного листя до складу Шай Хун входить певна кількість молодих бруньок. Їх чудово видно на зрізі пресованого млинця, адже тіпси відрізняються золотистим кольором. Саме такі пропорції листя та бруньок гарантують неперевершені смакові властивості напою.
Чай дуже ароматний, має стійкий впізнаваний запах сонячних квітів. Смак насичений, медовий, солодкуватий, залишає приємний оксамитовий післясмак. Заворожує також яскравий бурштиновий колір з коньячним відтінком.
Корисні властивості:
- зміцнює імунну систему;
- покращує обмін речовин;
- сприяє покращенню апетиту;
- покращує стан шкіри, нормалізує роботу сальних залоз;
- бадьорить, надає енергію;
- відновлює сили після фізичної роботи.
Рекомендації щодо заварювання:
Засипати заварку (1 чайна ложка на склянку води) та залити водою. Краще дати окропу злегка охолонути і лише після цього заливати у заварник. Дати чаю настоятися 3-5 хвилин. Можна настоювати й довше, тоді смак вийде більш насиченим та міцним.