Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чай Шен Пуер виготовляється з листя старих дикоростучих чайних дерев. Напій має приголомшливий, насичений та яскравий аромат. Смакуючи можна відчути горіхи, сухофрукти, лісові ноти, кавун, гарбузове насіння, багаття і хвойні відтінки.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 3-5г заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.
Рекомендується смакувати напій з невеликих піал чи чашок і заварювати одну заварку кілька разів. Так можна відчути різні аромати та смаки. Чайні листя будуть щоразу все більше розкриватись та надавати нових відтінків напою.
Зберігати чай варто в сухоту темному місці в закритій упаковці чи банці. Листя швидко будуть вбирати стороні запахи. Також варто зберігати продукт в невологих місцях.
Шен – сильний природний енергетик. Він освіжає та тонізує. Шен сприяє підвищенню еластичності судин, виводить токсини та допомагає в розщепленні жирів.