Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський червоний чай Дянь Хун Золота Пагода відноситься до елітних та високоякісних сортів. Чайні листя збираються на плантаціях в провінції Юньнань. Для Дянь Хун Золота Пагода збирають ранньою весною тільки два верхні молоді листочки та нерозкриту бруньку. Після збору сировина відправляється на прогрівання під впливом вогню Хун Пей. Листя вручну зв'язують для створення оригінальної та естетичної пірамідальної фігури.
Заварений напій пахне мигдалевим ароматом з нотками гіркого шоколаду. Настій чистий та з бурштиновим відтінком. Смакуючи чай можна відчути присмак сухофруктів, мигдалю і ялівцю. Післясмак Червоної Пагоди розкривається аристократичною гіркуватістю і оксамитовою терпкістю на губах і в горлі.
При заварюванні в'язаний порційний чай розпускається лотосоподібною чайною квіткою, тому рекомендується настоювати в прозорому посуді, щоб спостерігачи за цим чаруючим процесом. При заварюванні методом проток однієї порції вистачає на 6-9 проливів. Рекомендується заливати водою з температурою 90-95 градусів, не додавати цукру та пити чай тільки свіжим.