Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоякісний зелений китайський чай Шен Пуер Золотий злиток виготовлений з великого м’ясистого чайного листя та ніжних ворсистих бруньок зі стародавніх дерев. М'який, стабільно теплий клімат та густі, часті тумани створюють ідеальні умови для дозрівання чайного листа. Завдяки мінімальній обробці в сухому листі зберігається оптимальна кількість вітамінів та мікроелементів. Після процесу ферментації та висушування чай був спресований у щільну прямокутну цеглину. Обгорнений у яскраво-жовту, стильну упаковку, Шен Пуер схожий на золотий злиток - звідси й назва чаю.
Шен Пуер має витончений аромат та неймовірний смак. Заварений настій прозорий, світло-золотистого кольору. Аромат напою насичений, з яскраво вираженими нотками лугових трав, липового меду, літніх фруктів та квітів. Смак у Пуеру глибокий, багатогранний, він розкривається поступово з кожним заварюванням, відтворюючи нотки прянощів, меду, сухофруктів та карамелі. Зелений чай Біндао п’ється легко та невимушено. З кожним роком зберігання він смакує по-новому, відкриваючи все нові яскраві відтінки та солодкі акорди.
Відмінний Пуер на кожен день. Рекомендуємо цей чай також для тих, хто тільки-но починає свою подорож у світ китайського чаю, і особливо пуерів. Чистий напій швидко приводить у хороший тонус, додає енергії та покращує настрій. Китайський чай Шен Пуер дуже корисний, оскільки він:
- прискорює обмін речовин і метаболізм;
- покращує травлення;
- розщеплює жири та допомагає швидше позбуватись зайвої ваги;
- знижує рівень шкідливого холестерину;
- сприяє підвищенню еластичності судин;
- виводить токсини та шлаки з організму.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 4-7г заварки заливаємо 150-250 мл води з температурою 80-90 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.