Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шен Пуер «Гірські схили» – чудовий, м’який та збагачений вітамінами зелений чай для справжніх гурманів. Сировина для майбутнього напою зібрана у 2021 році на стародавніх чайних плантаціях, розташованих на горі Бангвей, поблизу містечка Вендонг, повіту Ланьканг. Дерева ростуть на висоті 1900-1900 метрів над рівнем моря, із середньою температурою 16,8 °C, де багато сонячного світла та м'який клімат. Там немає сильної спеки влітку та сильних холодів узимку. Місцевість чудово підходить для вирощування чайної сировини. Більшість дерев – це дикі крупнолистові чагарники, які обробляються без хімічних добрив та пестицидів. Тому чай оригінальний та екологічно чистий. Виготовлений за класичною технологією та спресований у млинець.
Зелений чай дарує відчуття спокійного тонусу, повільно наповнює енергією, яка накопичується протягом усього дня. Пуер допомагає заспокоїтися, приводить в норму серцево-судинну систему. Допомагає привести до ладу нервову систему та покращує зір.
Незважаючи на відносно невеликий термін вилежування, Пуер добре збалансований. У смаку відчуваються нотки копчення, трав'янистість, квітковий післясмак. Присутня легка та акуратна гіркуватість, властива молодим Шенам. Напій має стійкий післясмак з легкою лимонно-виноградною обволікаючою кислинкою.
Для того, щоб ви могли сповна насолодитися цим багатим та вишуканим напоєм, потрібно дотримуватися правильної технології заварювання. Перед приготуванням чайник необхідно обдати кип’ятком. Першим проливом порцію сухої заварки 6-8 г необхідно промити, заливши її окропом на 10 секунд та злити у раковину. Далі заливаємо в чайник 450 мл гарячої води 80-85 градусів і витримуємо 10-15 секунд. Ця процедура допомагає розкрити всі корисні властивості Пуеру. Таким чином отримуємо ніжний смак, який не буде гірчити. Одну порцію можна заварювати до 7 разів. Кожен наступний пролив буде смакувати по-новому, відкриваючи неповторні чайні нотки.