Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класичний червоний чай. Після збору сировина піддається природній ферментації. Далі сировина пресується у формі порційних кульок.
Червоний китайський чай, багатий на вітаміни і мікроелементи, сприятливо діє на роботу головного мозку і серця, знижує вміст холестерину в крові і запобігає утворенню тромбів. Крім того, цей чай допомагає боротися із запаленнями у ротовій порожнині і навіть із руйнуванням зубної емалі.
Сухий чайний лист має дуже цікавий, впізнаваний аромат, фруктовий із пряними нотками. У приготованому вигляді напій може бути бурштинового кольору з темно-рубіновим відтінком. Чай має тривалий післясмак, іноді солодкуватий, з легкою терпкуватістю. Смак зазвичай насичений, яскраво виражений.
Для заварювання червоного чаю залийте підготовлену суху заварку водою, температурою 95-100 градусів. Для червоного чаю рекомендується брати 5 грам (2-3 чайні ложки) сухої заварки на літр води, але кожен любитель чаю може експериментувати з кількістю, щоб отримати міцніший або, навпаки, ніжний результат. Перша порція має витримуватись до 10 секунд. Час кожного наступного заварювання можна збільшувати. Смак наступних проток відрізнятиметься від попередніх за рахунок виділення танінів, що відповідають за міцність і терпкість чаю.