Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоне сухе, яке виготовляється з винограду сорту Монтепульчано. Монтепульчано — сорт червоного винограду, який культивується у центральних регіонах Італії, зокрема Абруццо. У всьому світі вина з цього сорту цінуються за м'який аромат, насичений колір і ніжні таніни. Основні аромати — шовковиця, вишня, волога земля, спеції, особливо чорний перець, тони какао і тютюну.
Абруццо — винний регіон на східному Адріатичному узбережжі Італії. Площа виноградників Абруццо становить не менше 36 тисяч гектарів, а річний обсяг випуску більше 3,5 мільйонів літрів вина.
Вино має фруктовий аромат і чудово збалансований смак. Аромат квітково-фруктовий із відтінками спецій. Забарвлення темно-червоне із рубіновими відблисками.
Напій Montepulciano d’Abruzzo гармонійно поєднується з м’ясними стравами та барбекю.
Рекомендована температура подачі: 16–18 °С.