Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гірське і спокійне місце, яке ідеально підходить для виробництва абсолютно натуральних м'ясних продуктів. Воно відрізняється особливим мікрокліматом чистого, свіжого і сухого повітря, далеко від будь-яких забруднень. На фермі вирощуються свині відбірної породи Duroc. Ноги засолюються, а потім на протязі 12 місяців дозрівають. В результаті виходять мармурове апетитне м’ясо з приємним запахом.
Витриманий хамон виготовлений з відбірного свинячого окорока. Справжня перлина з красивою маслянистою мармуровістю і м'яким чистим смаком, які є характеристиками цієї прекрасної іспанської шинки. Ніжний та солонуватий присмак можна доповнити фруктами.
Переваги придбати ціну ногу хамону та нарізати його ножем:
|
Найкращі комбінації хамону Серрано з напоями - з пивом Пиво є ідеальним компаньйоном до продуктів зі свинини, оскільки його кислинка та злегка гіркуватий смак підсилюють його інтенсивний смак, не перебиваючи один одного. До шинки також підходить трохи слабкіше світле ігристе пиво, яке має легку консистенцію та надзвичайно освіжає. - з червоним вином Червоне вино завжди було ідеальним компаньйоном для шинки Серрано. Слід пам'ятати, що напій не повиннен бути занадто міцний, оскільки може затьмарити унікальний смак шинки. Якщо шинка витримана менший час - найкраще підійдуть молоді та легкі вина. Але якщо шинку сушили довше, її смак буде значно сильнішим, у цьому випадку спробуйте її з більш міцним червоним вином. - з білим вином Сухі білі вина підсилюють смак шинки Серрано завдяки своїй кислотності. Рекомендуємо уникати солодких фруктових вин, оскільки вони не розкриють справжній смак хамону. Довіряйте своїм відчуттям і експериментуйте. |
Про виробника
|