Кількість
|
Вартість
|
||
|
В подарунковому наборі є:
- Шматок сиров'яленого хамона
- Підставка
- Спеціальний ніж для нарізки тонких скобочок хамону.
У Ла-Ріоха (Іспанія) з давніх часів існує фірмова страва під назвою ШИНКА ПАПРИКА. Вона відрізняє від решти іспанських шинок тонкий шаром-покриттям паприки.
Традиційно в Ла-Ріоха, коли відбувався забій, шматки шинки піддавалися такому виробничому процесу:
- відібрані сирі задні ніжки доставлялися на столи для засолювання, де вони покривались крупною сіллю;
- потім так вони деякий час зберігались. Підбирається час відповідно до ваги кожного шматка;
- після завершення засолювання шматок ще раз покривали природним консервантом: солодкою паприкою;
- процес витримки завершувався у сушильних кімнатах, де виріб найчастіше сушили на холодному та сухому повітрі гір.
Ковбасна промисловість Ла-Ріохи залишилася вірною виробництву паприкової шинки, використовуючи обладнання, яке дозволив технологічний розвиток, але зберігаючи традиційний процес виробництва в промислових сушильних камерах при контрольованій температурі.
Паприка надає шинці особливого смаку. Це якісний продукт, натуральний і, головне, дуже смачний!