Кількість
|
Вартість
|
||
|
Camembert – один із найвідоміших французьких сирів, що походить із регіону Нормандія. Французький м’який сир Камамбер Révérend le Camembert виготовляється з пастеризованого коров’ячого молока. Дозріває протягом 3-4 тижнів, у цей час формується його характерна біла пліснява (Penicillium camemberti). Має кремову текстуру і горіхово-грибний смак, що стає більш вираженим із часом. Серединка має злегка жовтий колір, а поверхня покрита білою пліснявою.
Особливості Reverend Le Camembert
- Відзначається ніжною, вершковою консистенцією.
- При дозріванні стає м’якшим, а смак – більш інтенсивним.
- Має насичений аромат, що є візитівкою справжнього камамберу.
Як правильно їсти Camembert?
- Подавати при кімнатній температурі – так сир розкриє всі свої смакові відтінки.
- Поєднувати з білим вином – шардоне або совіньйон блан.
- Смакувати з фруктами, горіхами, медом чи багетом.
Камамбер ідеально подавати до столу з фруктовою тарілкою, на якій будуть скибочки яблук, груші, дині, винограду. Гарно смакує сир з багетом, який попередньо збризнути оливковою олією і обсмажити на сухій сковорідці. Доповнюють делікатес також соуси: кислуваті ягідні джеми, варення або мед.
![]() |
Цікаві факти
|
![]() |
Про виробника
Бренд Reverend спеціалізується на традиційних французьких сирах, відомих своєю якістю та автентичністю. Reverend Le Camembert та Reverend Le Brie виробляються з добірного молока, дотримуючись класичних французьких технологій.
Основна мета виробника – зробити автентичні французькі сири доступними для гурманів у всьому світі. Виробництво здійснюється відповідно до суворих стандартів якості, що дозволяє зберігати справжній смак та аромат французьких сирів. |