Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста каррі Aroy-D готується на основі зеленого перцю чилі (30%), до якого додається цибуля шалот, лемонграсс, сіль, часник, галангал, каффір лайма, насіння коріандру та куркума. Приготування пасти відбувається в кілька етапів. Спочатку спеції піддають сухому обсмаженю за спеціальною технологією, для отримання найбільш стійкого аромату та посилення смаку. Потім ароматні інгредієнти гарненько перемелюють і з'єднуються з іншими інгредієнтами. 100% натуральний продукт.
Всі інгредієнти, що входять до складу пасти каррі, багаті на вітаміни і мінеральні речовини. Гармонійно підібрані спеції не тільки покращують смак їжі, але й мають цілу низку цілющих властивостей: очищають кров; стимулюють апетит; допомагають кращому засвоєнню їжі; підвищують розумову та фізичну активність.
Густа пряна паста може бути використана як маринад, або додаватися до м'яса, овочів. Прекрасно підходить для приготування страв каррі з курки та морепродуктів. Додавайте її в супи, соуси, бутерброди, гарніри, салати і т.д.